Een geheime wapen voor flessen bedrukken

Kunststof drinkflessen inzetten wanneer giveaways? We mogen die flessen bedrukken bijvoorbeeld u dan ook het wilt en vlug bezorgen. Zo mag u collegas, klandizie, leveranciers ofwel andere relaties verrassen betreffende een uniek en gepersonaliseerd geschenk.

Een OKI PRO711WT bezit zich de klaar tijd dubbel en dwars aangetoond, en zorgt ervoor dat de fles is voorzien met een krasvaste opdruk. Het vormt al die afbeeldingen sprankelend, zowel met ons gekleurde wanneer ons transparante achtergrond. Betreffende een komst betreffende witte toner zijn een mogelijkheden enorm

De strekking aangaande een opvouwbare drinkfles is 480 ml. Een drinkfles is verkrijgbaar in 3 kleuren. Vanwege meer informatie en opdruk kunt u dan ook een prijsopgave aanvragen. €

Wees op de hoogte met alle adviezen, trucs en aanbiedingen via ons te volgen op verscheidene platformen.

Verbind je bedrijfsnaam aan de duurzame filosofie met een organisatie betreffende witte Doppers. Nu weet vanaf 30 stuks leverbaar! Dit idee voor de Dopper kan zijn dat de bidons ook niet louter en blijvend zijn wegens een gebruiker, maar verder nog eens een groter doel fungeert. Een Dopper Foundation is dit uitstekende middel om drinkwater te drinken. Een Dopper drinkfles kan zijn een Nederlands middel het 100% BPA vrij kan zijn. Veelvuldig behandeling over deze intussen beroemde merkflessen zorgt wegens minder plastic, dit zelf vullen vermindert het onnodig verpakken met bronwater én je ondersteunt anderen met schone drinkwatervoorzieningen.

Het drinken aangaande (kraan)water kan zijn ons veel gezondere selectie en via uw relaties ons handje te opweg helpen voor mineraalwater te kiezen komt u dan ook meteen positief onder een toewijding.

Op de hoogte blijven van acties, kortingen en verdere ? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op uw eerstvolgende aanschaf.

Na jouw bestelling krijg jouw een kosteloos digitaal drukvoorbeeld. Na je akkoord begint een drukkerij met het bedrukken, teneinde de waterflesjes aansluitend op een afgesproken datum af te bezorgen. Meer weten? Bel vlug betreffende onze verkopers, ze informeren je met genoegen aan opvouwbare waterflesjes bedrukken.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Die vlieger zal tot mijn spijt niet op. Wat vervolgens immers? Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor jouw precies beseft als je je bestelling kan verwachten.

Stel eenvoudig en snel een flesje mineraalwater samen en bekijk de opties tijdens dit bestelproces. 

Verlangen is jij het allerbeste wegens jouw relaties? Verras ze met ons gezonde waterfles betreffende fruitfilter. Met deze waardevolle en gezonde waterfles produceren jouw relaties zoveel gezonde drankjes als ze wensen. We hebben ons zo assortiment, waardoor we altijd iets passends voor jouw bedrijf verlenen.

Wegens zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen al die rechtsvorderingen waartoe deze algemene condities cliënt aanleiding geven door dit verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Upgrade je RVS Dopper betreffende ons sportdop en maak die fles bijzonder betreffende ons bedrukking betreffende jouw logo of tekst. De Dopper Steel kan zijn dit ultieme relatiegeschenk teneinde straat te melden aan jouw personeel of je allerbeste relaties! Ofwel jouw meteen kiest vanwege Doppers met logo, Dopper met bedrijfslogo ofwel Dopper betreffende opdruk. Een mogelijkheden zijn eindeloos!

Waterflesje Deluxe Dit waterflesje Deluxe heeft ons strekking betreffende 500 ml en is gevuld betreffende bronwater. De fles is doorzichtig en beschikbaar met ons click here witte, groene, blauwe en rode dop. De Waterfles Deluxe kan zijn tevens leverbaar in ons blauwe fles. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *